Länge sedan sist som vuxet barn
Tagged Tags: ,

Jag har bara så dåligt samvete över att jag inte gjort något inlägg på länge som vuxet barn eller överhuvudtaget. Här startar man upp en helt ny blogg inom ett ämne som man känner att det finns den del att skriva om, så skriver man knappt något alls.

Det finns nog många anledningar till att man får långa perioder av att man inte skriver något alls. Sedan sist så har det hänt en del hos mig.
Det första är att vi håller på att renovera och det går åt väldigt mycket tid till det.
Det andra är att är helt slut på kvällar och helger efter jobbet och då ska man ändå ställa sig med tapetsering och målning.
Förutom detta så håller jag även på med det egna företaget som faktiskt är inom just detta område som bloggen handlar om.

Egentligen så är det ju inte detta jag ska skriva om på den här sidan. När det är så mycket annat som jag egentligen vill skriva om och det främsta är om att vara ett vuxet barn.

Något helt annat

På senare tid har jag hittat helt nya produkter för oss stora barn som inte kan hålla tätt 🙂 Blöjorna är faktiskt helt fantastiska och riktigt bra. De är riktigt gulliga och har en lite retrostil även om blöjorna inte såg ut så förr i tiden. Ärligt talat, blöjorna förr var bara helt vita och hade i princip ingen annan färg så hur kan man kalla dessa blöjor för retrostil????

Som ni ser så är de verkligen gulliga. Blöjorna finns även i blått men har då ett annat tryck. Vill du titta på fler av dessa? Titta då in på Barnasinnets webbutik där de har fler blöjor från Little for Big och lite annat för dig som är ett vuxet barn.
Dem blöjorna är verkligen min favorit för tillfället och jag trivs riktigt bra med dem. De sitter bra och klarar av en helt del. De har inte läckt än och det är ju viktigt när man sover med dem.

Senaste tiden som vuxet barn

Min ”mamma” har börja komma igång att ta hand om mig på helgerna, men inte varje helg.
Oftast handlar det om att mamma gör frukost till mig, filmjölk med små äppelbitar i. Sedan när frukosten är klar så brukar det bli ett blöjbyte.

På dagarna så blir det inte så mycket för då har vi en del att stå i utanför hemmet. Jag tycker att man inte ska visa omgivningen för mycket att man gillar att vara liten, även om jag skulle vilja det.

Till middag har det hänt att mamma gör barnmat åt mig. Naturligtvis får jag äta från en barntallrik med barnbestick för att känna mig liten. Det finns några recept på barnmat här på bloggen. Du får gärna tipsa och skicka in recept som jag kan publicera.

På lördagarna blir det att mamma gör iordning ett bad med skum och mina badleksaker. Det är riktigt trevlig för sedan får jag hjälp att tvätta håret, kroppen och slutligen torkar hon mig med handduken. Efter badet brukar jag få nattblöja på mig och en pyjamas.

När jag badat färdig brukar klockan inte vara så mycket utan då blir det mys framför TV:n. Det kan bli lite barnprogram och en film. Jag brukar då få mitt lördagsgodis som jag kan äta när jag tittar på TV. När klockan börjar bli läggdags så gör min mamma i ordning en flaska med välling och jag får välja godnattsaga som hon läser för mig när jag lagt mig i sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *