Alexander 3 år

Om Alexander

Alexander bor strax utanför Linköping och är en harmonisk liten pojke som är självgående i många avseenden. Han tycker mycket om att leka och älskar att skapa saker med sitt lego och sin tågbana. Om han får sitta med detta kan han roas enkel i flera timmar medan du gör andra saker.

Alexander ligger efter i sin utveckling och behöver hjälp med en del som många 3 åringar klarar av själv. Han har svårt att uttrycka sig då han inte har kommit lika långt i sin språkliga utveckling som sina jämnåriga kamrater.

Han gillar också att vara ute och leka och busa. Åka på utflykt eller något annat äventyr är något som är spännande och utvecklande. Ta gärna med något att äta eller ta en tur till något snabbmatsställen.

Vad söker Alexander

Alexander söker en stabil barnvakt som gillar att hitta på saker. Han behöver få uppleva lite andra delar än bara lego och tågbana.

Du som söker detta uppdrag bör ha någon kunskap om att ta hand om ett yngre barn.

Alexander kommer att behöva en del hjälp då han ligger efter något i utvecklingen. Några exempel är:

  • att klä på sig och sätta på sig skorna
  • Äta, kan behöva matas ibland då det kan ta lång tid
  • Hjälp med tandborstning
  • behöver hjälp med att tvätta händerna

Alexander behöver också hjälp med blöjbyten då han fortfarande inte har börjat sitta på pottan. Han har fått potträning under en längre tid men vägrar att göra något på pottan.

Fasta tider

07:15 – Frukost
07:45 – Tandborstning
09:30 – Fruktstund (Oftast äpple)
11:00 – Lunch
11:30 – Sovstund
14:00 – Mellis
17:00 – Middag
20:00 – Godnatt

Kvällsrutiner

Alexander är bestämt på hur han vill ha det på kvällen. Det ska vara badning vissa dagar, blöjbyte, nattkläder (body), tandborstning, godnattsaga och kvällsvälling i nappflaska (eller amning om mjölk finns) till sagan.

Med dessa rutiner brukar han somna snabbt.

Ansökan

Är du intresserad av uppdraget att sitta barnvakt åt Alexander? Passa på att ansök i vårt formulär. Välj bara vilket uppdrag du ansöker till och berätta lite mer om dig som barnvakt.