Riv champinjonerna, jag gjorde det i min matberedare (supersmidigt)
Hacka löken och rör ner alla ingredienser tillsammans i en bunke.
Forma till köttbullar och stek på medelhög värme så de får en liten yta.
Efter det kan du antingen sänka värmen på pannan eller stoppa in dem i ugnen på 175 grader tills de är genomgräddade!
SERVERA MED:
Kokt potatis, brunsås och broccoli! Supergott.
TILL DE VUXNA:
Tillsätt: salt och stek bullarna färdigt i pannan så de får en fin krispig yta. Servera gärna med lingonsylt.
Portionsstorlek 100 g
Portioner 4
- Mängd per portion
- Kalorier 215
- % dagligt värde *
- Totalt fett 10.4g16%
- Mättat fett 6.4g32%
- Kolesterol 91mg31%
- Total kolhydrat 5.4g2%
- Kostfiber 0.3g2%
- Protein 13g26%
- Vitamin A 2.0%
- Kalcium 6.1%
- Järn 10.7%
- Vitamin D 2.0%
- Vitamin E 5.0%
- Tiamin 11.8%
- Riboflavin 10.0%
- Niacin 15.0%
- Vitamin B6 14.3%
- Folsyra 3.5%
- Vitamin B12 26.0%
- Magnesium 6.1%
- Zink 27.5%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Ingredienser
Instruktioner
Riv champinjonerna, jag gjorde det i min matberedare (supersmidigt)
Hacka löken och rör ner alla ingredienser tillsammans i en bunke.
Forma till köttbullar och stek på medelhög värme så de får en liten yta.
Efter det kan du antingen sänka värmen på pannan eller stoppa in dem i ugnen på 175 grader tills de är genomgräddade!
SERVERA MED:
Kokt potatis, brunsås och broccoli! Supergott.
TILL DE VUXNA:
Tillsätt: salt och stek bullarna färdigt i pannan så de får en fin krispig yta. Servera gärna med lingonsylt.