Riv champinjonerna, jag gjorde det i min matberedare (supersmidigt)
Hacka löken och rör ner alla ingredienser tillsammans i en bunke.
Forma till köttbullar och stek på medelhög värme så de får en liten yta.
Efter det kan du antingen sänka värmen på pannan eller stoppa in dem i ugnen på 175 grader tills de är genomgräddade!
SERVERA MED:
Kokt potatis, brunsås och broccoli! Supergott.
TILL DE VUXNA:
Tillsätt: salt och stek bullarna färdigt i pannan så de får en fin krispig yta. Servera gärna med lingonsylt.
4 portioner
100 g
- Mängd per portion
- Kalorier215
- % dagligt värde *
- Totalt fett 10.4g14%
- Mättat fett 6.4g32%
- Kolesterol 91mg31%
- Total kolhydrat 5.4g2%
- Kostfiber 0.3g2%
- Protein 13g
- Vitamin A 2.0mcg1%
- Kalcium 6.1mg1%
- Järn 10.7mg60%
- Vitamin D 2.0mcg10%
- Vitamin E 5.0mg34%
- Tiamin 11.8mg984%
- Riboflavin 10.0mg770%
- Niacin 15.0mg94%
- Vitamin B6 14.3mg842%
- Folsyra 3.5mcg1%
- Vitamin B12 26.0mg1084%
- Magnesium 6.1mg2%
- Zink 27.5mg250%
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Ingredienser
Instruktioner
Riv champinjonerna, jag gjorde det i min matberedare (supersmidigt)
Hacka löken och rör ner alla ingredienser tillsammans i en bunke.
Forma till köttbullar och stek på medelhög värme så de får en liten yta.
Efter det kan du antingen sänka värmen på pannan eller stoppa in dem i ugnen på 175 grader tills de är genomgräddade!
SERVERA MED:
Kokt potatis, brunsås och broccoli! Supergott.
TILL DE VUXNA:
Tillsätt: salt och stek bullarna färdigt i pannan så de får en fin krispig yta. Servera gärna med lingonsylt.