Min väg till att bli en vuxenbebis.

När gymnasiet var slut så var det dags att börja jobba på riktigt. På den tiden vågade jag inte ha blöja på mig när jag jobbade. Samtidigt var det inte så enkelt att ha dem hemma då min mamma kunde upptäcka dem. Jag vågade helt enkelt inte ens köpa hem blöjor när jag bodde hemma.

Efter några års arbete så blev man arbetslös och passade på att flytta hemifrån. I och med det så fanns det mer frihet att sätta på sig blöja och njuta av det. Att bo ensam har sina fördelar men också en del nackdelar, man kan känna sig ganska ensam. Det är egentligen nu som intresset för blöjor börjar växa ordentligt.

Tiden går och jag använder blöjor allt mer och mer. Tillslut har jag blöja på mig varje dag, dygnet runt. Modet har också växt till att ha blöja på sig när man är ute. Kanske gjorde det susen att gå ute sena kvällar i sin ensamhet med blöja på sig.

När jag blev ihop med en tjej så avtog allt för jag vågade helt enkelt inte visa mitt intresse. Jag var nog rädd för att hon inte ville vara tillsammans med mig om jag talade om det. Så fortsatte det under en lång tid och tillslut började jag smyga med det.

Många år senare börja mitt intresse för blöjor att förändras. Nu blev jag allt mer intresserad av att vara liten igen. Jag insåg nog att det hade funnits tidigare då jag gillade att suga på napp på nätterna. Det var nu jag började köpa in nappflaskor, kläder och mycket annat. Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Till slut hade jag blivit en vuxenbebis och jag gillar det.

Vuxenbebis utomhus

Vuxenbebis idag

Hur ser livet ut idag som vuxenbebis?

Mitt liv idag är att jag ibland får vara en vuxenbebis eller snarare en 2-åring. Det är precis den åldern jag gillar att vara.

I mitt little space är jag 2 år, har blöja 24/7, äter med barnbestick på barntallrikar. Jag får hjälp att sätta på mig kläder då jag behöver det. På kvällarna får jag välling i nappflaska medan jag tittar på barnprogrammen. Jag får blöja bytt innan frukost men också på dagen och innan jag går och lägger mig. Vid sängdags får jag tänderna borstade och godnattsagan läst. Jag leker med leksaker, rita och målar eller något annat. Ett par gånger i veckan får jag hjälp med badet och att tvätta håret.

Jag har det ganska bra när jag är i mitt little space. Jag trivs verkligen som liten och det är det jag verkligen har sökt efter länge.

För mig handlar det inte om sexuellt eller en fetisch. Det handlar inte heller om BDSM eller att vara pedofil. För mig handlar det hela om att faktiskt få vara liten igen och slippa alla måsten. Det handlar om att få bli omhändertagen och bara få vara

Tidigare

5 comments

 1. Tjenare ! Jag har väll en och samma fetish om man kallar det för det. Jag skulle betala mycket för att få tag på en snibb eller t-blöja. Om du kan fixa fram det you hav a deal.

  1. Hejsan!
   Kul att du hittade hit.

   T-blöjan är inte lätt att få tag på om inte annat helt omöjlig då den inte tillverkas längre. Där emot kan jag ordna med snibbar och inlägg (förstärkningsblöja). Det blir nog inte helt rätt känsla då inläggen är lite små i jämförelse med snibben.
   Om du är intresserad så kan du skicka ett Mail till info@vuxnenbarnet.se

   Ja det är många som har detta som en fetisch men jag är inte inom den kategorin. Jag är mer att jag faktiskt vill vara liten och att blöjor är en del av den upplevelsen och jag går inte igång på att ha blöja på mig, till skillnad mot en fetisch.

 2. Hej jag heter Mats-Ivar jag använder mig
  Plastsnibbar och raka blöjor på mig min mamma hjälpa mig med att knyta ihop plastsnibbarna och blöjorna på mig både på dagarna och på kvällarna jag bajsar inte i blöjorna jag har lite svårt att hålla mig torr jag bli lite kåt när mamma byter plastsnibbarna och blöjorna på mig mamma tycker att jag är jätte söt det händer att jag
  Blir ammad mamma är singel och jätte snäll
  Mamma har stora bröst som jag får suga på
  Det händer bara på kvällarna och bara mysa
  Jag får napp flaska med välling på dagarna
  Sen byter hon plastsnibbarna och blöjorna på mig sen vill mamma jag ska suga på hennes bröst jag undrar om hon får
  Mjölk om jag suger jag undrar om hon är
  Kåt på mej min fråga är det sex eller inte sex jag bara undrar om du vet jag hoppas att jag får svar hälsning från blöjan-mats

 3. Hej jag heter Mats-Ivar jag använder blöjor och plastsnibbarna både på dagarna och på kvällarna jag bajsar inte i blöjorna jag har lite svårt att hålla mig torr jag får hjälp av min mamma jag har skickat ett meddelande
  Jag hoppas att du har svarat på mina frågor
  Om amning för att min mamma vill amma mig på kvällarna men jag får napp flaska med välling på morgonen sen byter hon
  Plastsnibbarna och blöjorna på mig sen vill
  Hon att jag ska suga på hennes stora bröst
  Jag undrar om hon kan få mjölk i sina bröst
  Om jag suger på dom mamma tycker att jag är söt att jag har blöjorna och plastsnibbarna på mig jag har raka blöjor på
  Nej jag undrar om min mamma är kåt på mig för att jag är hennes ensam barn
  Mamma är singel och jätte snäll jag får
  Gå bara i blöjorna och plastsnibbarna hemma så fort jag kommer hem då tar
  Mamma av mig byxorna och byter hon
  Blöjorna och plastsnibbarna på mig sen får
  Jag gå bara i blöjorna och plastsnibbarna
  Mamma göra välling till mig med napp flaska sen får jag suger på mammas
  Bröst

 4. Hej jag heter Mats-Ivar jag använder blöjor och plastsnibbarna både på dagarna och på kvällarna jag bajsar inte i blöjorna jag har lite svårt att hålla mig torr jag får hjälp av min mamma hon tycker att jag knyter snibbarna för dålig jag får hjälp både på dagarna och på kvällarna jag får inte byta blöjorna så fort jag kommer hem då ska
  Mamma kolla om jag har kissat i blöjorna
  Jag ska berätta en. Kväll mamma kom
  In på mitt rum om jag har kissat jag sa
  Jag har kissat hon gick fram till mig hon
  Tog av mig byxorna och plastsnibbarna
  Och blöjorna då fick jag stånd jag var rädd
  Jaha är du kåt nu sa hon till mig jag ska
  Hämta vatten och puder hon kom till baka
  Då hade jag fortfarande stånd hon
  Satte sej på sängen och börja dra på
  Snoppen tils jag fick utlösnng då fråga
  Hon mig om det var skönt hon tvätta
  Bort sperma sen pudra på rumpan och
  På snoppen sen tog hon två blöjor och
  Plastsnibbarna på mig sen frågar om
  Jag vill suga på hennes stora bröst jag är
  Enda barnet och mamma är singel
  Hon tog av sig tröjan och behån sug
  Sa mamma till mig jag börjar suga på hennes stora bröst men jag undrar om
  Hon får mjölk i sina bröst om jag suger på
  Jag undrar om du vet jag vet inte hon är
  Kåt på mig jag undrar om det är sex
  Att mamma vill amma mej eller inte sex
  Jag hoppas att du kan svara på min frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *