Denna sida är skapad för att nå ut till allmänheten om hur det är att vara ett vuxet barn. Framöver är det också tanken att du som är ett vuxet barn eller en förälder till ett vuxet barn ska få skriva och berätta om hur det är.

Vem är jag?

Jag är en kille som redan har fyllt 40 för några år sedan.
Sedan jag var i 12-års ålder jag jag haft ett intresse för att vara liten efter att jag provade blöja för första gången efter att jag blivit torr.

Anledningen till att jag blev intresserad av detta och kände att jag verkligen skulle vilja vara liten igen var nog att några jag kände fick barn. Denna önskan har suttit i sedan dess och ungefär i 30-års ålder kände jag verkligen behov av att få vara liten igen. Jag började då att införskaffa nappar, blöjor, nappflaskor, mjukisdjur, kläder, snibbar och allt annat man kan behöva som liten. Det enda jag inte skaffade var möbler som skötbord och spjälsäng.

De senaste 15 åren har jag sökt efter någon som vill ta hand om mig som liten men inte funnit någon. I dagsläget har jag min sambo som kan tänkas ta hand om mig ibland men det är inte så ofta och jag känner ett större behov än vad som kan uppfyllas.

Vi bor tillsammans med en hen som snart blir 19 år och vi försöker hålla hen utanför så mycket det bara går. Hen vet inte om att jag vill vara liten igen och det är inget som vi vill avslöja.