Födelsedag

Ännu en födelsedag avverkad och tänk egentligen vad tiden går. Det är ny drygt ett år sedan jag fyllde år senast och egentligen har det väl inte hänt så mycket under året. Tyvärr har det varit mycket annat att stå. Under 202 har min vuxna sida behövts så min barnsliga har jag fått lägga lite åt sidan Det har verkligen varit jobbigt psykiskt och jag har varit nere ibland just för den delen.

Nu är man ett år äldre som vuxen men inte som liten. En del av mina läsare skulle säga grattis på 4 års-dagen då jag fyllde 3 år förra gången som liten. Nu fungerar det inte riktigt så när man känner sig liten. Inom CG/L eller AB så så innebär inte en födelsedag att man blir äldre. I sin lilla sida har man oftast en eller ett par åldrar som man lever ut. För min del så innebär det i stora drag att jag aldrig blir äldre än 3 år som jag känner just nu. Kanske blir jag äldre i framtiden.

Födelsedag och Presenter

Kalaset på min födelsedag var på sätt och vis lite tråkig. När alla är rädda för att bli sjuka så kan man inte bjuda någon. På kalaset var det bara jag, min mamma och storebror som var med. Det skulle ha varit kul om man hade fler som var med. Hoppas verkligen att det blir bättre nästa födelsedag. Det som var kul var att jag hade rymdtema.

Vad fick jag som liten på min födelsedag då?

Jag fick en bok med pyssel som jag också kan sitta och måla i. Fick en stor gul låda med massor av lego i, och det tycker jag är kul att hålla på med. Sedan fick jag också en jätte jätte stor låda med trätågbana i. Hur kul är inte det när man kan bygga ett jääääätte långt spår som tåget kan åka på upp och ner för backar och alla kurvor. Till det fick jag också lite djur och annat i trä som man kan ha till tågbanan.

Jag hoppas verkligen att jag kommer ha tid under året att vara liten igen så att det inte bara är en gång om året man får vara liten. Vet inte om jag står ut med det psykiskt då min lilla sida måste få komma ut oftare än så.

Hör gärna av er om ni skulle vilja träffa mig och kanske ta hand om mig ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *