Firade
Tagged Tags: , ,

I helgen firade jag lite och passade på att tjuvstarta födelsedagen, för jag fyllde ju inte förrän på måndagen. Det är lite jobbigt att fylla år en vardag, för då kan man ju inte fira ordentligt.

Firandet var både som vuxen men mest som barn. Helt klart att det var roligast som barn. Jag fick då möjlighet att leva ut barnet inom mig.

Hur firade jag min stora dag?
Egentligen var det inte så mycket firande, men familjen var i alla fall med. Det blev lite tårta, egentligen bakelse, kakor och juice. Efter fikat blev det paketöppning där jag fick många roliga saker.

Efter paketöppningen blev det att leka med alla nya leksaker som jag fick. Det var riktigt roligt och helt plötsligt var det dags att lägga sig, även om jag inte ville det. Jag lekte med min bilbana och försökte få bilarna att hoppa över spåret då tåget kom, byggde hinder med lego men även olika saker till tågbanan.

Tråkigt att tiden går så fort och man måste gå och lägga sig. Får spara lite av det roliga till nästa helg och leka vidare och bygga nya saker. Det är riktigt kul att få använda sin fantasi till att göra saker. Nästa helg blir det nog att måla lite i målarboken som jag fick utöver alla andra leksaker.

Presenter

Presenterna jag fick när vi firade mig var mest leksaker och filmer. Som exempel kan jag säga att det var endel Disneyfilmer som Askungen och Djungelboken. Jag fick också några leksaksbilar och en liten bilbana. Utöver det fick jag en målarbok med färgläggningsbilder och pennor som fungerar som vattenfärger eller som vanliga kritor. Det bästa av allt var nog trätågbanan från Brio och allt lego.

Firade med lego i present.
Firade med tågbana i present.

Jag kan verkligen rekommendera att leva ut barnet inom dig. Prova gärna och hör av dig och berätta om hur det gick, vad du kände osv.

Ha en riktigt trevlig vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *