Olika Filier

Att vilja vara vuxet barn kan innebära att man har en typ av filier. Man har kunnat lokalisera 549 stycken olika filier. En av de främsta som ni säkert känner till är pedofili. Det jag tänkte ta upp i detta inlägg har ingenting med pedofili att göra.

Jag intresserade mig lite för varför man vill vara ett litet barn eller bebis igen. Det måste finnas något som kan förklara detta och därför började jag söka lite på det. Det jag främst har hittat är några olika som kan förklara en del av det.

  1. Autonepiophilia – Vilja bära blöja (diaper lover) och blir sexuellt attraherad av det.
  2. Paraphilic infantilism – Vill bli behandlad som ett barn eller bebis och blir sexuellt attraherad av det.
  3. Adult baby syndrome – Vill gärna ha någon som tar hand om en som en bebis. Kan till och med anlita barnvakt eller gå till vuxendagis. Blir inte sexuellt attraherad av att vara bebis.

Dem två första finns det en viss skillnad på. Den första blir man sexuellt attraherad av att få ha blöjor på sig, och det räcker. I den andra går man steget längre och involverar blöjbyten och babytillbehör. Fortfarande så blir man sexuellt attraherad av att vara där och få vara liten.

Adult baby syndrome

För dem med syndrom så är det så mycket mer än bara blöjor. De personerna går ett steg längre än att bara vill ha blöja på sig eller bli bytt på. Här kan det handla om att verkligen involvera sin partner i fantasin. Att bli matad, byta blöja, tröstad, leka, nattad, kläder, språk, beteende och mycket mer. En som har syndrom går gärna hela vägen och gör om sitt boende till att ha ett barnrum osv. Man skulle kunna säga att en med syndrom går in i rollen mer och verkligen blir ett barn och trivs med det. Det är det viktigaste och utesluter sexuell njutning.

Gemensamt för alla tre är att inga av dem har någon koppling till pedofili. Bara för att man gillar blöjor eller att få vara liten en kort stund gillar man inte att förgripa sig på barn. I det tredje finns det verkligen ingen koppling till det. Här handlar det om att själv få vara liten fullt ut och då kanske inte bara för någon timme eller två. En med adult baby syndrome vill vara lite under en längre tid som kan vara allt från ett par dagar till månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *