Ett helgäventyr

Idag åker jag iväg på ett helgäventyr och kommer inte hem förrän kvällen efter.

Helgäventyret kommer att gå av stapeln i Västervik där jag kommer att träffa en som vill ta hand om mig som liten större delen av helgen. Det ska bli härligt men samtidigt är det ganska nervöst och pirrigt.

Det kommer säkert att hända en hel del under helgen som lite lek utomhus i lekpark, promenad i skogen kvällstid i barnkläder och med napp, blöjbyten, matning och en hel del till. För en gång skull ska jag verkligen få prova på att vara liten på riktigt en stund. Vi kommer också gå till affären en sväng, lite behöver ju inhandlas. Blir spännande att se vad det blir för mat, hoppas att det är något man kan äta med händerna. I så fall blir det härligt kladdigt vid matbordet. Sedan får jag hoppas på lite efterrätt som glass eller något annat kladdigt. Om det är det så kommer man verkligen se ut som en två-åring som försöker själv utan bestick. Undrar om det är okej att äta en solvarm chokladkaka.

Förhoppningsvis kommer det även att tas lite bild. Jag har lite för lite privata bilder när jag är liten. Håller tummarna för det så jag kan bygga ut mitt arkiv lite :).

Lite annat än litenhet

Jag kommer visserligen för hjälpa den andra med blöjbyte också även om jag inte är så inne på det. Det är ett givande och tagande. Det är ju bra om båda parterna är nöjda med helgen.

Ser verkligen fram emot ett helgäventyr även om det känns som om jag ångrar mig just nu. Tror att det kommer att bli bra även om jag är nervös. Har ju aldrig varit med om något sådant så länge som det blir i helgen.

Får se om det blir några uppdateringar under helgen och med lite bilder. Det är dock inte säkert det beror på vilka begränsningar jag får.

Nu ska jag sätta mig och göra en liten inköpslista för helgen. Det är ju verkligen bra om man har allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *