Drömmar
Tagged Tags:

Ända sedan man är liten har man drömmar. Det kan vara allt från att bli vuxen till att få det arbete man vill ha eller vinna storvinsten i ett lotteri. Ja, alla har vi olika drömmar som gör att vi har något att längta till.

Mina drömmar

Vad drömmer jag om?

Om jag tittar jag tillbaka till när jag var liten så var det nog att man drömde om att man skulle få ha ett riktigt coolt jobb som brandman, pilot eller liknande. I dagsläget har jag verkligen inte kommit till mina drömmar som jag hade som barn.

Som vuxen drömmer jag om att vinna storvinsten på lotteri och slippa tänka på pengar för all framtid. Att får bygga sitt drömhus till sin familj och sedan få ut och resa lite runt om i världen är inte heller något som är helt fel.

Drömmar förändras

Drömmarna förändra ständigt allt efter som man blir äldre. Idag har jag fortfarande kvar mina drömmar om den stora lottovinsten och huset till familjen.
Drömmarna stannar inte bara där utan dem har utvecklats till att bli större och fler. Som exempel så finns huset fortfarande kvar men jag skulle också vilja kunna bygga ett stall med några platser till min fru. Hon vill verkligen ha en eller ett par hästar som hon kan hålla på med.

Mina egna drömmar

Hur ser mina drömmar ut just nu då?

Som ni kanske har gissat så är det att få vara liten, samtidigt som det inte är riktigt så enkelt. Att få vara lite ibland är ganska enkelt. En dag under helgen från att man vaknar till att man somnar är inte så svårt att förverkliga ibland.

Min dröm är betydligt större än så.
Mitt framtida hus skulle innehålla ett sovrum inrett som för ett litet barn med spjälsäng och allt annat. Jag skulle också bygga ett stort lekrum så man har plats för att leka med allt man vill, och det skulle finnas massor med leksaker där inne.
Vid sovrummet skulle det finnas ett skötrum med skötbord för blöjbyten, bad med mera, men ingen toalett.

Jag skulle anställa en eller ett par som skulle vara min barnvakter dygnet runt. Då tänker ni säker att hur är det med min fru som bor där?
Hon kommer säkert vara i stallet för det mesta och ta hand om hästarna. Naturligtvis så skulle jag träffa henne också förutom mina barnvakter, och då som liten. I dagsläget är hon med på att ta hand om mig som liten.

Mina barnvakter skulle ta hand om mig som man tar hand om ett barn som är 1-1 1/2 år. Här handlar det allt från sovstunder, matning, badning, utflykter med bil, blöjbyten osv.

När vi ska åka iväg så får jag sitta i en barnstol som passar vuxna, åka runt i barnvagn och gå i tjocka blöjor klädd som en bebis.

Barnvagn för vuxna upp till 90 kg.
Barnvagn för vuxna upp till 120 kg.

Svårt att förstå

För många är detta svårt att förstå och det är inte ovanligt att man tänker att det handlar om att man är pedofil.

Egentligen, vad är en pedofil?
För att vara pedofil måste man uppfylla tre kriterier som personen:

  • under minst sex månader har återkommande kraftigt sexuellt upphetsande fantasier, drifter, eller beteenden, rörande ett eller flera förpubertala barn (i allmänhet barn som är 13 år eller yngre),
  • har utlevt dessa drifter eller de sexuella drifterna eller fantasierna har märkbart plågat personen eller har gett honom eller henne sociala svårigheter samt
  • är minst 16 år gammal, och minst fem år äldre än det eller de barn som åsyftas i det första kriteriet.

Att vilja vara ett barn som vuxen handlar definitivt inte om detta. En pedofil vill inte vara ett barn utan som det står ovan. Pedofiler vill de leva ut sina drifter tillsammans med barn inte vara ett barn.

Att vara ett vuxet barn handlar helt enkelt om att få gå tillbaka till barndomen och släppa på alla krav och måsten. Det handlar även om att slippa all stress och framför allt bara få vara. Vuxna barn har ingen koppling till att man är sexuellt attraherad av barn. Det handlar helt enkelt om att man vill vara barn igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *