Disneys Frozen
Tagged Tags: , ,

Disneys Frozen

Så var det äntligen lördag och man har genomlidit en riktigt jobbig vecka. På kvällarna har man varit helt slut och inte orkat göra något annat än att ta det lugnt.

Morgonen började med att man vaknade tidigare än man tänkt sig, redan klockan 06:45, och kunde inte sova mer. Det sköna är att denna helg är tänkt att bara få ta det lugnt.

Mamma var på väg att åka och jag hann få en kram samtidigt som hon kalla mig för bebis. Ja, jag lovar, det är med all rätt. Jag stod där med min snuttefilt, nalle och napp. Hade min body med bilar på mig och kramade mamma hej då. När hon gått insåg jag att jag även hade kissat på mig i natt, tur att jag hade blöjan på mig.

Gick och la mig i soffan och satte på barnprogrammen på tv. Ganska mysig och bara ligga där och ta det lugnt utan några krav alls. Morgonen avslutas med att se Disneys Frozen, men inte på engelska. Det fick bli den svenska versionen som då hette Frost, för vilket litet barn kan läsa text och då skulle jag ju inte förstå något av filmen.

Trailer av första Frostfilmen.

Hoppas att jag får se Frost 2 snart för jag gillar verkligen filmerna. Karaktären jag gillar bäst är snögubben Olaf och renen Sven. Vilken tycker du bäst om i Frost?

Vad händer mer idag?

När mamma kommer hem senare idag ska vi åka iväg till stan. Ska bli riktigt kul och jag vet inte riktigt vad hon har planerat. Jag fyller ju år om två dagar så jag hoppas att det är något kul.

Innan vi åker ska mamma få välja ut några kläder åt mig för jag vet inte vad jag ska sätta på mig. Sedan får hon också hjälpa mig att borsta tänderna och byta blöjan innan hon hjälper till med kläderna.

Jag vet en sak i alla fall som vi ska göra, vi ska gå och äta något gott på restaurang, jag tror att det blir hamburgare på Burger King.

Förberedelser

Sedan blir det nog att åka och handla lite goda saker till födelsedagen. För vem kan vara utan tårta, godis och dricka när man fyller år. Sedan vill jag också ha några roliga tallrikar att äta på.

Jag vet ännu inte vad jag vill ha men det blir tårta, kakor, dricka och något mer. Vad brukar du ha när du fyller år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *